Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ghimpu, Chirtoacă și ministrul Transporturilor, la CNA

© Facebook / Mihai GhimpuMihai Ghimpu
Mihai Ghimpu - Sputnik Moldova
Abonare
În preajma sărbătorii Paștelui pe o rețea de socializare a apărut o solicitare ca CNA „să ne delecteze cu ceva special", iar persoanele sugerate sunt Ghimpu, Chirtoacă și ministrul Transporturilor

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Bloggerul Dragoș Galbur a scris pe pagina sa de Facebook că mâine e vinerea dinaintea Paștelui și că, în legătură cu această sărbătoare importantă, așteptarea sa este ca Centrul Național Anticorupție să-i abordeze pe Ghimpu, Chirtoacă și pe ministrul Transporturilor (liberal și el din PL, Iurie Chirinciuc, n. red.).

„CNA-ul e obligat să ne delecteze cu ceva special. Un Ghimpu sau un Chirtoacă, de exemplu. Se acceptă și un ministru al transporturilor", a scris bloggerul.

Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Republica Moldova
BOMBA - CNA a deschis un dosar penal legat de parcările lui Chirtoacă

În ultima perioadă, în contextul numeroaselor rețineri pentru fapte de corupție care au loc în Moldova, pe rețelele de socializare se discută tot mai des despre faptul că ar fi posibilă reținerea lui Dorin Chirtoacă, drept pretext fiind invocat modul defectuos în care acesta conduce Primăria Capitalei și, în mod special, planul promovat de echipa sa privind parcările și parcajele din Chișinău, care a provocat un scandal de proporții.

CNA a anunțat anterior că a deschis o cauză penală în legătură cu prevederile contractului semnat de reprezentanții primăriei Chișinău privind gestionarea viitoarelor spații de parcare din municipiu.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0