Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O altă mizerie se abate asupra Capitalei: riscă să fie invadată de gunoi – FOTO

© Facebook / Irina CheprazovaGrămezi de gunoi în Chișinău 23.04.2017
Grămezi de gunoi în Chișinău 23.04.2017 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Deoarece serviciile municipale practic nu întreprind nimic pentru curățarea orașului de zăpadă și de crengile și copacii rupte de aceasta, în Chișinău încep să apară grămezi enorme de gunoaie, dat fiind că accesul spre tomberoane este blocat.

CHIȘINĂU, 23 apr — Sputnik. Internauții scriu pe facebook că astăzi este liniște totală în Capitală, angajații Primăriei Chișinău responsabili de acest lucru, cei de la Întreprinderea Municipală Asociația Spațiilor Verzi, nu au ieșit la muncă chiar dacă avem o situație excepțională. Oamenii sărbătoresc Paștele Blajinilor, iar situația în Capitală evoluează din prost în mai prost.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Pe timp de calamitate, poliția vine cu amenințări: iată ce le-a făcut șoferilor

Și anume, au apărut grămezi uriașe de gunoi. Și asta din două motive. Autospecialele de la Întreprinderea Municipală Regia „Autosalubritate" nu pot să ajungă la tomberoane din cauza copacilor prăbușiți și a zăpezii. Și al doilea, oamenii nu pot să ajungă la tomberoane din aceeași cauză și aruncă gunoiul în preajma acestora.

Despre un astfel de caz a relatat pe facebook internauta Irina Cheprazova. Ea a scris că în curtea blocului în care locuiește ea s-a prăbușit un cireș peste tomberoanele de gunoi, îngrădind accesul oamenilor și al echipajelor de la salubritate. Și locatarii au început să arunce gunoiul alături, în preajmă. Angajații de la Întreprinderea Municipală Asociația Spațiilor Verzi nu au intervenit.

În schimb s-au mobilizat oamenii și au curățat accesul spre tomberoane. Doar că nu se grăbesc să vină cei de la Întreprinderea Municipală Regia „Autosalubritate" să evacueze gunoiul.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0