Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se întâmplă ceva: produsele lactate au dispărut din magazinele din Capitală

© Sputnik / Rodion ProcaПустые прилавки магазинов
Пустые прилавки магазинов - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Reporterii Sputnik Moldova relatează că în mai multe magazine din Capitala Republicii Moldova, după ninsorile abundente de joi și, mai ales, vineri, au dispărut produsele lactate.

CHIȘINĂU, 22 apr — Sputnik. Rafturile din raioanele de produse lactate sunt practic goale în mai multe magazine din Chișinău.

Молочный комбинат в Омске - Sputnik Moldova
Fost ministru: lactatele din Ucraina pun pe butuci producătorul moldovean

Se pare că această penurie de produse lactate nu este determinată cumva de starea de alertă anunțată ieri de autorități în urma ninsorilor masive și a poleiului care s-au abătut asupra țării noastre și care au provocat pagube mari, mai ales în Capitală. Și asta pentru că, în magazinele din care lipsesc lactatele, sunt din belșug alte produse alimentare, cum ar fi cele de panificație, carnea și mezelurile și altele. Mai mult, nu se poate afirma că, speriați de calamitate, oamenii ar fi început să facă rezerve de produse alimentare în Capitală sau în alte localități, cel puțin nimeni nu a înregistrat un asemenea fenomen.

Solicitat de noi, reprezentatul unei companii de produse lactate a spus că în acest moment nu există un deficit de produse lactate pe piață. Dar este posibil ca unii producători sau unele rețele comerciale să fi epuizat stocul pentru că nu l-au putut completa de la furnizor din cauza ninsorilor căzute și a drumurile înzăpezite din ultimele zile.

Potrivit sursei, cel mai probabil, până în seară, rafturile magazinelor vor fi din nou pline cu produse lactate, dat fiind că este atât în interesul producătorilor, cât și a comercianților să nu țină marfa în stoc, aceasta însemnând să suporte pierderi.

© Sputnik / Rodion ProcaRaftul unui magazin din Chișinău
Прилавки магазинов - Sputnik Moldova
Raftul unui magazin din Chișinău

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0