Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai degrabă se va prăbuși cerul pe pământ, decât Chirtoacă va demisiona

© Sputnik / SERGIU PRAPORSCICChișinău Ciocana curte zăpadă 21-04-2017
Chișinău Ciocana curte zăpadă 21-04-2017 - Sputnik Moldova
Abonare
Dorin Chirtoacă este un atât de mare nesimțit că, bineînțeles, nici de data aceasta nu-și va da demisia din funcția de primar general al Capitalei.

De ce suntem în drept să așteptăm demisia lui Chirtoacă? Pentru că nu a făcut nimic pentru a pregăti orașul pentru potopul care s-a abătut asupra urbei. De joi dimineața știa că va cădea zăpadă și lapoviță din abundență. Dar autoritățile municipale nu au dispus măcar scoaterea tehnicii speciale pe străzi, astfel că aceasta fost blocată în garaje.

Суперлуние на космодроме Байконур - Sputnik Moldova
Luna – un pericol real pentru moldoveni

În loc să mobilizeze oamenii, să le împartă lopeți și hârlețe, să mobilizeze toate serviciile, la deszăpezit, la curățatul drumurilor și a curților de copacii prăbușiți, primarul nu face nimic. Nimic, pentru că dacă ar face ceva, am vedea și noi.

Doar acum putem să înțelegem cât de incompetentă este administrația Chirtoacă și cât e vulnerabilă este Capitala Republicii Moldova în caz de situația excepțională.

Din cauza a câtorva zeci de centimetri de zăpadă, Chișinău a fost paralizat. Dar vă imaginați ce s-ar putea întâmpla cu acest oraș în caz de o calamitate mai gravă?

© Sergiu Praporșcic Chișinău Ciocana Aleco Russo 21-04-2017
Chișinău Ciocana Aleco Russo 21-04-2017 - Sputnik Moldova
Chișinău Ciocana Aleco Russo 21-04-2017

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0