Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvăluiri șocante: cine stă în spatele legii vaccinării obligatorii

© REUTERS / Olivia AclandJapanese Drug Draws Attention as Possible Ebola Treatment: Reports
Japanese Drug Draws Attention as Possible Ebola Treatment: Reports - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un politician cunoscut din România afirmă că Institutul Cantacuzino a fost falimentat intenționat, iar infestarea cu rujeolă s-a făcut ARTIFICIAL de către agenţi de influență

CHIȘINĂU, 20 apr — Sputnik. "Știți ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare! Adică băgăm cu bună știință mercur în copiii noștri, pe de altă parte îi înfundăm ani grei în pușcărie pe ăia de-l comercializează pe piața neagră, pentru că umblă cu o… otravă… Trăiască tâmpirea poporului spre beneficiul șmecherilor transnaționali!", a scris pe pagina sa de Facebook fostul deputat Ninel Peia, o prezență vocală în viața politică românească.

Вакцинация против гриппа в Светлогорске - Sputnik Moldova
Societate
Mii de fetițe din Moldova ar putea fi vaccinate contra papiloma virusului uman

Într-un editorial publicat pe site-ul "Știri pe surse", Ninel Peia afirmă: "Legea vaccinării obligatorii ne aruncă iar în iadul dictaturii". Statul român lucrează împotriva propriilor cetăţeni, afirmă Peia, dând ca exemplu recenta hotărâre a ministrului sănătății, Florin Bodog, de a acuza în penal părinţii care nu sunt de acord cu vaccinarea propriilor copii, în sensul interpretării acestui refuz ca "rele tratamente împotriva minorilor", faptă care se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani.

Folosind un limbaj virulent, Peia îl acuză pe ministru de dictatură, dar și de faptul că ar lucra în favoarea unor interese private. Trecând însă la partea de analiză pe un caz concret, cel al epidemiei de rujeolă, Peia vorbește de situația din România, unică în Europa: în 2017 s-au descoperit aproximativ 4 mii de cazuri de rujeolă, soldat cu 17 decese.

"În ce stat european se mai înregistrează o epidemie de proporţiile astea? Niciunde!", scrie Peia.

"Informaţiile mele spun că infestarea s-a făcut ARTIFICIAL şi INTENŢIONAT de către agenţi cu dublă comandă, agenţi dubli, cum li se mai spune. La Arad şi Nădlac se îmbolnăvesc copiii dar peste graniţă la Nagylak, Mako sau Szeged nici unul? Şi ungurii au grad de vaccinare mai mic cu 10% decât românii. Valul de rujeolă a generat ceea ce se şi intenţiona: un val de emoţie uriaş care ar împinge opinia publică la acceptarea rapidă şi fără mari dezbateri a Legii vaccinării", a afirmat fostul deputat.

"Cui i-ar mai fi benefică?", se întreabă retoric Peia și tot el vine cu un răspuns — "producătorilor acelor vaccinuri, care după sufocarea bastionului românesc de la Cantacuzino, sunt numai mari companii farmaceutice".

Peia consideră că "șmecherii transnaţionali şi uneltele lor locale, unele bine înfipte în Ministerul Sănătăţii" sunt, de fapt "agenţii care au împrăștiat rujeola".

Ulterior, Paia citează surse din sănătate, care declară că "vaccinul în sine nu este dăunător, ci CONSERVANŢII care i se adaugă. Dar conservanţii reprezintă 49 la sută”.

Vaccin - Sputnik Moldova
Societate
Un vaccin interzis în 19 ţări este distribuit în România

"Printre substanţele din conservanţi regăsim formaldehidă, fosfat de aluminiu, sulfat de magneziu, acid citric, acid acetic, glicerină, aluminiu şi tiomersal. Ştiţi ce este tiomersal? Păi este mercur sub formă de sare!", dezvăluie Ninel Peia.

Peia consideră că în țara noastră nimeni nu se mai ocupă de sănătatea copiilor, iar în cazul modificării legii conform viziunii ministrului Bodog, părinții vor mai avea un cuvânt de spus. "Ca într-un regim al terorii, următorul pas ar fi să ne ia pruncii chiar de la naştere, să-i crească statul cum vrea el", scrie Peia.

În finalul analizei, Ninel Peia face câteva dezvăluiri și despre ministrul Bodog și despre activitatea acestuia.

"Ştiaţi că Ministrul Bodog a fost beneficiar de fonduri Norvegiene prin 2002? Da, alea care se dau numai cu aprobarea lui Soros. Sau că în Guvernarea PDL-Boc-Băsescu era mare Director în Ministerul Sănătăţii şi lucra la legea vacinării obligatorii? Şi multe altele!!! Oare câte conserve are Soros în România???!!!", încheie Ninel Peia editorialul.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0