Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sputnik Moldova lansează proiectul „În amintirea Victoriei”

© Sputnik / Владимир Гальперин / Accesați arhiva multimediaЯсско-Кишинёвская операция
Ясско-Кишинёвская операция - Sputnik Moldova
Abonare
În contextul sărbătoririi Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova, reprezentanța ”Rossotrudnicestvo” la Chișinău și comitetul „Pobeda" lansează proiectul „Pameati o Pobede" („În amintirea Victoriei")

CHIȘINĂU, 18 apr — Sputnik. Agenția de Presă și Radio Sputnik Moldova lansează în preajma Zilei Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei proiectul multimedia „Pameati o Pobede" („În amintirea Victoriei").

Partenerii proiectului sunt ”Rossotrudnicestvo” și Comitetul coordonator național „Pobeda".

În cadrul acestei acțiuni, orice utilizator al rețelelor de socializare va avea posibilitatea să publice istorii și fotografii cu persoane apropiate, rude ale prietenilor și cunoscuților sau ale altor persoane despre care se știe că au participat în Marele Război pentru Apărarea Patriei sau au fost martori oculari ai acelor evenimente tragice.

Бессмертный полк в Кишиневе - Sputnik Moldova
Societate
”Regimentul nemuritor” la memorialul ”Eternitate”

Pentru a participa, trbuie să postați istoriile și fotografiile în grupurile Sputnik Moldova de pe rețelele de socializare (în funcție de rețeaua de socializare, postările vor rămâne neactivate până când administratorul va lua cunoștință de conținutul acestora, sau va trebui să expediati printr-un mesaj personal). Cele mai reușite fotografii și texte vor fi publicate pe portalul Sputnik Moldova.

Totodată, Sputnik Moldova va pune la dispoziția cititorilor săi istorii despre veteranii de război, interviuri cu persoane care au luptat pe front și cu membrii familiilor acestora, schițe despre moștenirea culturală a țării, în vcare este abordată tema luptei și victoriei asupra fascismului.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0