Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Desen animat ortodox on-line: Neobișnuita călătorie a Serafimei, subtitrat în limba română

© Photo : youtube.comSerafima Voskresenskaia
Serafima Voskresenskaia - Sputnik Moldova
Abonare
Neobișnuita călătorie a Serafimei - un desen animat ortodox de excepție, în regia lui Serghei Antonov

CHIȘINĂU, 18 apr — Sputnik. Desenul animat ortodox „Neobișnuita călătorie a Serafimei" este realizat în Rusia, în regia lui Serghei Antonov, și este de lung metraj. Acesta poate fi privit de întreaga familie.

Solicitat de Sputnik Moldova, părintele Mihail Bortă ne-a mărturisit că filmul este de actualitate, iar eroul principal este un demn model de mărturisire a credinței.

”Este un film care merită privit. Fiecare dintre noi avem nevoie de mărturisirea credință de care dă dovadă protagonista filmului, mai ales în ziua de astăzi”, ne-a mărturisit părintele Mihail.

Nașterea Domnului - un desen animat rusesc de excepție - Video>>>

Eroul principal, Serafima Voskresenskaia, a rămas fără părinți din fragedă copilărie, odată cu începutul celui de-Al Doilea Război Mondial. Ea trăiește la o casă de copii și, în mare taină, păstrează crucea care îi amintește de familia sa.

Монах и бес, Călugărul și demonul - Sputnik Moldova
Călugărul şi demonul - un film ortodox rusesc de excepție

Într-o zi Serafima face cunoștință cu Rita. Ea îi povestește despre secretele și stafiile care se află în casa în care locuiesc și îi propune să meargă într-o cameră misterioasă aflată sub scări pentru ca să vadă una dintre stafii.

Cine ar fi putut să creadă că invitația îi va ajuta Serafimei să descopere taina casei de copii și să pună în lumină soarta părinților săi.

Ajungând într-o biserică părăsită, ea este ajutată de Sfântul Serafim de Sarov să descopere tainele lumii.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

Fluxul de știri
0