Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum va fi vremea de Paște

© Sputnik / Мирослав РотарьВесна
Весна - Sputnik Moldova
Abonare
În ziua Învierii Domnului, vom avea parte de vreme cu ploi slabe în partea de nord și centru, cu descărcări electrice și valori de până la plus 20 de grade Celsius

CHIȘINĂU, 15 apr – Sputnik. Zi cu ploi slabe și cu plimele descărcări electrice din acest an anunță meteorologii pentru ziua de Paște.

Пасхальное богослужение прошло в Кафедральном соборе Кишинева - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În această seară, în Moldova va fi adus Focul Sfânt

În noaptea Învierii Domnului, atunci când multă lume va merge la Biserică să sfințească Pasca și ouăle, hainele călduroase vor fi foarte utile. În noaptea de sâmbătă spre duminică, se vor înregistra valori de plus 4, plus 7 grade Celsius. Precipitații nu vor cădea.  

Duminică, pe întreg teritoriul țării vor cădea ploi slabe, în partea de nord și centru a țării cu descărcări electrice, iar mercurul din termometre va urca ziua în unele regiuni din sudul țării până la 20 de grade Celsius. 

Pe parcursul zilei de Paște, în nordul republicii se vor înregistra valori de 15-18 grade, în centru vor fi 16-19 grade, iar în sudul țării va fi cel mai cald, unde mercurul din termometre va oscila între 17-20 de grade Celsius. 

Vântul va bate din direcția Sud-Vest cu o intensitate de 5-10 metri pe secundă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare: Sputnik Moldova pe Facebook, @sputnikmoldova pe Twitter, Sputnik Moldova pe VK, Sputnik Moldova pe OK, Sputnik Moldova pe GPlus+

Fluxul de știri
0