Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Alina Zotea - vicepreședinte al Parlamentului

© Sputnik / Miroslav RotariAnatol Șalaru
Anatol Șalaru - Sputnik Moldova
Abonare
Bătrânul liberal Mihai Ghimpu are o pasiune irezistibilă pentru tânăra Alina Zotea, ne spune fostul camarad al liberalilor, Anatol Șalaru, care a dezvăluit ce planuri are liderul PL pentru deputata fotomodel
Alina Zotea - vicepreședintele Parlamentului

Anatol Șalaru a făcut, joi seara, la TVR Moldova mai multe dezvăluiri din culisele Partidului Liberal, condus de imuabilul Mihai Ghimpu. Între altele, Șalaru a vorbit despre relația „specială" dintre Mihai Ghimpu și „protejata" dânsului, Alina Zotea.

Șalaru a spus că una dintre aspirațiile lui Ghimpu este să o facă pe Zotea vicepreședinte al Parlamentului, confirmând astfel o informație publicată acum o lună de Sputnik Moldova.

„Unul din visele liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, este ca Alina Zotea să ajungă vicepreședinte al Parlamentului", a declarat Anatol Șalaru.

Alina Zotea - Sputnik Moldova
Republica Moldova
De ce insistă Ghimpu s-o facă pe Zotea vicepreședinte al Parlamentului

El a mai spus că lucrurile nu sunt foarte simple, deoarece Ghimpu ar putea să se pomenească foarte curând în afara guvernării, pentru că „pierde deputați". ”Naufragiul” fracțiunii parlamentare PL lovește în visul cel frumos al lui Ghimpu — să o vadă pe Alina Zotea cocoțată în prezidiul Legislativului.

Gluma s-ar fi îngroșat în ultimele zile. Anatol Șalaru susține că Ghimpu deja a început să insiste puternic asupra acestei avansări, fapt care i-ar fi stupefiat pe mai mulți deputați.

Mai mult, potrivit fostului ministru al Apărării, Ghimpu a pierdut chiar și interesul pentru Ministerul Apărării și este mânat numai de dorința obsesivă de a o face pe Zotea vicepreședinte de Parlament.

© Facebook / Oleg OcheretnyukAlina Zotea
Alina Zotea - Sputnik Moldova
Alina Zotea

Din păcate, Mihai Ghimpu nu a fost de găsit la telefon pentru a comenta dezvăluirile făcute de Anatol Șalaru.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Fluxul de știri
0