Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Prim-ministrul este Bulă - declarația șocantă a unui politician

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaIulia Timoșenko
Iulia Timoșenko - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Liderul fracțiunii parlamentare „Batkivscina" din Rada de la Kiev a reacționat furibund la propunerea prim-ministrului ucrainean, Vladimir Groisman, ca Iulia Timoșenko să fie „transmisă" Rusiei în locul banilor pentru gazele naturale consumate

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. În timpul unei emisiuni la postul de televiziune ZIK, Iulia Timoșenko a declarat că prin declarațiile pe care le face premierul ucrainean se aseamănă cu o peliculă de ambalaj cu bule de aer.

Парламент - Sputnik Moldova
Proeuropenii de la Chișinău sunt urmașii lui Bulă

„Știți, atunci când copiii doresc să se joace, strivesc acele bule („пупырышка” — în limba rusă), iar ele pocnesc atât de zgomotos… Iată, pentru mine acesta este chipul lui Groisman — așa o bulă mare ce se sparge zgomotos", a declarat Timoșenko.

În opinia ei, la ora actuală, în Ucraina nu ar exista un prim-ministru independent, ci doar o „umbră a președintelui".

Acum câteva zile Groisman a declarat că, dacă arbitrajul de la Stockholm va emite o decizie în defavoarea companiei „Naftogaz", care este acționată în această instanță de către concernul rus „Gazprom", atunci în loc de bani statul va fi nevoit să i-o transmită Rusiei pe liderul partidului „Batkivscina", Iulia Timoșenko.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0