Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Democrații vin în această seară cu un anunț despre noua conducere a formațiunii

© Sputnik / Miroslav RotariДемократическая партия Молдовы ПДМ
Демократическая партия Молдовы ПДМ - Sputnik Moldova
Abonare
La ora 19.00, membrii Partidului Democrat din Moldova vor anunța noua componență a conducerii formațiunii, care va fi aleasă la ședința Consiliul Politic Național

CHIȘINĂU, 12 apr – Sputnik. Consiliul Politic Național al Partidului Democrat din Moldova s-a reunit în ședință în această seară. Pe agenda forumului statutar se află mai multe subiecte privind organizarea partidului și urmează să fie luate decizii legate de activitatea partidului în perioada următoare.

După ședință va avea loc un briefing la care vor fi anunțate deciziile adoptate. Conferința de presă este anunțată pentru ora 19.00, în sala de conferințe a Hotelului Codru, din Chișinău.

La această ședință Partidul Democrat urmează să își aleagă o nouă componență a conducerii formațiunii. Este vorba despre vicepreședinții PD și membrii Comitetului Executiv al Partidului Democrat.

PDM sediu ПДМ офис - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Partidul Democrat din Moldova își schimbă conducerea

”Este un eveniment statutar pentru PD, dar care va duce la consolidarea pozițiilor în interiorul partidului. Vor fi aleși vicepreședinții PD, dar și membrii Comitetului Executiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gamurari. 

PD are opt vicepreședinți. Este vorba de prim-vicepreședintele Pavel Filip și vicepreședinții Andrian Candu, Octavian Calmâc, Monica Babuc, Sergiu Sârbu, Valentina Buliga, Marcel Răducan și Valentina Stratan. 

Președinte al PD a fost ales Vladimir Plahotniuc la Congresul al VIII-lea al formațiunii, care a avut loc în data de 24 decembrie 2016.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0