Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Partidul Democrat din Moldova își schimbă conducerea

© Sputnik / Мирослав РотарьPDM sediu ПДМ офис
PDM sediu ПДМ офис - Sputnik Moldova
Abonare
Decizia va fi luată la ședința Consiliul Politic Național al PD, care va avea loc, miercuri, 12 aprilie

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. Partidul Democrat din Moldova își va alege o nouă componență a conducerii formațiunii. Este vorba despre vicepreședinții PD și membrii Comitetului executiv al Partidului Democrat.

Маринан Лупу - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Fracțiunea PD din Parlament a făcut un anunț de ultimă oră

Decizia va fi luată la ședința Consiliul Politic Național al PD, care va avea loc la 12 aprilie.

”Este un eveniment statutar pentru PD, dar care va duce la consolidarea pozițiilor în interiorul partidului. Vor fi aleși vicepreședinții PD, dar și membrii Comitetului Executiv. Pe lângă aceste chestiuni, vor fi și alte subiecte importante pentru partid”, a declarat purtătorul de cuvânt al democraților, Vitalie Gamurari.

În prezent, PD are opt vicepreședinți. Este vorba de prim-vicepreședintele Pavel Filip și vicepreședinții Andrian Candu, Octavian Calmâc, Monica Babuc, Sergiu Sârbu, Valentina Buliga, Marcel Răducan și Valentina Stratan.

Președinte al PD a fost ales Vladimir Plahotniuc, la Congresul al VIII-lea al formațiunii care a avut loc la 24 decembrie anul trecut.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0