Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O nouă ”surpriză” de la Servicii Funerare: au făcut un anunț înainte de Paști

© Sputnik / Miroslav RotariМогилы на Армянском кладбище
Могилы на Армянском кладбище - Sputnik Moldova
Abonare
După ce Combinatul Servicii Funerare a plasat un anunț pe mai multe morminte din cimitirele din Capitală, care a generat dezbateri aprinse pe rețelele de socializare, vin de această dată cu o nouă surpriză înainte de Paști

CHIȘINĂU, 11 apr — Sputnik. Combinatul Servicii Funerare din Capitală anunță că va permite, ca excepție, executarea lucrărilor de construcție și instalare a obiectelor funerare în zilele de sâmbătă din perioada 08-29 aprilie, în intervalul de timp 8:00-16:00, însă cu dublarea taxei obișnuite. Cei care vor solicita prelungirea termenului de executare a lucrărilor urmează să achite suplimentar 25 de lei pentru fiecare oră de lucru.

”Dat fiind timpul limitat până la sărbătorile Sf. Paști și Paștile Blajinilor, рrесum și în legătură cu multiplele solicitări parvenite din partea concesionarilor, pentru permisiunea executării lucrărilor de instalare a construcțiilor funerare la mormintele rudelor decedate, se permite, în mod excepțional, lucrul în zile de sâmbătă, în intervalul de timp 8.00 — 16 00, cu achitarea taxei duble pentru această zi. În cazul nefinisării lucrării și prelungirii duratei timpului de lucru, se vor percepe suplimentar 25 de lei pentru fiecare ora de lucru”, scrie în dispoziția semnată de administrația Combinatului.

Армянское кладбище. могилы - Sputnik Moldova
Societate
Combinatul Servicii Funerare promite locuri de veci la standard european

Potrivit dispoziției semnate de Ludmila Boțan, executarea oricăror lucrări de instalare a construcțiilor funerare și construcția de cavouri familiale în raza cimitirelor din municipiul Chișinău este interzisă fără coordonarea cu administrația întreprinderii.

Recent, administrația Combinatului Servicii Funerare din Capitală au făcut un alt anunț, care a generat o polemică aprinsă în mediul virtual. Aceștia au plasat un avertisment pe mai multe mormintele din mai multe cimitire din Capitală în care urmașii răposaților sunt rugați să se prezinte, în terme de șase luni, la administrația cimitirului, dacă doresc să nu rămână fără lot și vor să-l refolosească pentru rudele de gradul întâi.

Urmărește-ne pe rețelele de socializare:

|Sputnik Moldova pe Facebook |@sputnikmoldova pe Twitter |Sputnik Moldova pe VK| |Sputnik Moldova pe OK |Sputnik Moldova pe GPlus+|

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

 

Fluxul de știri
0