Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un microbuz a zburat în șanț după ce s-a izbit de un autotren

© Photo : Dart VaderAccident pe traseul Chișinău - Orhei
Accident pe traseul Chișinău - Orhei - Sputnik Moldova
Abonare
Pe șoseaua Chișinău – Orhei, un microbuz care venea dinspre Chișinău a fost aruncat în șanț după ce s-a lovit de un autotren

CHIȘINĂU, 10 apr – Sputnik. Un accident teribil a avut loc acum câteva ore pe traseul Chișinău – Orhei. Un microbuz care se deplasa dinspre Chișinău spre Orhei a fost aruncat în șanț după ce s-a izbit de un autotren.

Potrivit Poliției de la Orhei, șoferul microbuzului, în vârstă de 29 de ani, a fost transportat la Spitalul raional cu diverse răni. În microbuz se afla doar conducătorul auto. 

Șoferul autotrenului nu a pățit nimic.

смурд - Sputnik Moldova
Accident grav dintre un autocar cu pasageri și un camion în apropiere de Bălți
 

Potrivit primelor declarații ale poliției, șoferul de 29 de ani a pierdut controlul volanului, microbuzul s-a izbit în camion, după care a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului.

În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare menționează că atât conducerea sub influența băuturilor alcoolice, cât și depășirea limitei de viteză reprezintă principale cauze ale agravării consecințelor accidentelor rutiere.

Astfel, în cele două zilele de odihnă, pe întreg teritoriul țării, ofițerii de patrulare au desfășurat acțiuni de depistare a șoferilor care încalcă Regulamentul Circulației Rutiere. În urma verificărilor, 261 de conducători auto au depășit limita de viteză, iar alții 18 au fost depistați de inspectorii de patrulare conducând automobilul în stare de ebrietate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0