Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident grav dintre un autocar cu pasageri și un camion în apropiere de Bălți

© Sputnik / Miroslav Rotariсмурд
смурд - Sputnik Moldova
Abonare
Autocarul, care era unul de cursă și era plin cu oameni, s-a tamponat violent cu un camion, drept rezultat, patru persoane au necesitat intervenția medicilor și paramedicilor SMURD

CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. În această dimineață a fost necesară intervenția echipelor Serviciului Mobil de Reanimare și Descarcerare din zona de nord a țării pentru a interveni în urma unui accident de circulație produs pe șoseaua Sângerei-Bălți, în apropiere zonei de agrement Colâba din Bălți.

Авария возле села Хаджимус - Sputnik Moldova
Accidente
Grav accident rutier în raionul Căușeni cu implicarea unui autobus de pasageri

Apelul la Dispeceratul Integrat Nord a fost recepționat la ora 07.22 minute. Din primele informații se cunoștea că un autocar care făcea cursa Sângerei — Chișcăreni cu 30 de oameni la bord s-a tamponat cu un autocamion. În consecință, patru persoane au suferit traumatisme.

La fața locului, pentru acordarea primului ajutor calificat, au intervenit două autospeciale SMURD. Echipajele de medici și paramedici au stabilizat persoanele și le-au transportat de urgență la spitalul din raionul Bălți. Toate circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele abilitate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0