Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un suflet a fost salvat chiar astăzi dimineața – povestea unei minore de 13 ani

© Photo : PixabayDark web
Dark web - Sputnik Moldova
Abonare
Jocul morții continuă să bântuie rețelele de socializare și mințile unor minori din Republica Moldova, care sunt gata să-și pună capăt zilelor la indicațiile unor criminali, care doar oameni întregi la minte nu pot fi numiți.

CHIȘINĂU, 04 apr — Sputnik. O fată în vârstă de 13 ani, originară dintr-un oraș din nordul țării, a fost salvată după ce a încercat să-și pună capăt zilelor în această dimineață. Ea a primit un mesaj de la administratorul jocului morții de pe internet și a trecut la executarea lui. Din fericire, părinții au aflat la timp despre intențiile fiicei lor și au solicitat intervenția medicilor de la serviciul de urgență.

Elias Tadevs - Sputnik Moldova
O istorie adevărată despre cel mai mare mamifer: ”Balena Albastră sau 52 Hz”

A lipsit doar puțin ca fata lor să-și piardă viața. Familia copilei a aflat despre implicarea ei în jocul periculos abia în această dimineață, când au găsit-o în camera ei în stare de semiconștiență.

Povestea cu final fericit a fetei din nordul țării a fost relatată jurnaliștilor de la e-medicina.md de șefa de Substație a Asistenței Medicale Urgente Angela Mocanu.

„Părinții ne-au alertat în jurul orei 7:00. Fetița s-a intoxicat cu gaz și avea plăgi multiple pe ambele brațe. Familia ne-a spus că aseară copila se comporta foarte ciudat. Azi dimineață au găsit un sms pe telefonul ei mobil. În mesaj scria că a sosit timpul să moară. I-am acordat minorei ajutorul medical necesar și apoi am transportat-o în Secția Reanimare a spitalului raional", a povestit Angela Mocanu.

După acest caz au fost alertate poliția și autoritățile locale. Potrivit informațiilor oficiale, poliția a descoperit peste 200 de minori care participau la acest joc pe rețelele de socializare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0