Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cum vrea Chirtoacă să-i mulgă de bani pe chișinăuieni în următorii 25 de ani

© Sputnik / Miroslav RotariDorin Chirtoacă
Dorin Chirtoacă - Sputnik Moldova
Abonare
Activistul civic Victor Chironda deconspiră un plan „de pompare a banilor" din buzunarele chișinăuienilor, pe care îl pune la cale primarul liberal Dorin Chirtoacă împreună cu echipa sa, prin intermediului mega-proiectului de amenajare a parcărilor și parcajelor

CHIȘINĂU, 4 apr — Sputnik. Chironda afirmă că acea companie despre care Chirtoacă spune că „gestionează parcări în Budapesta și în alte orașe din Vest", de fapt nu ar avea nici măcar sediu, sau cel puțin asta nu este indicat corect pe site-ul companiei respective.

Mașini parcate în oraș - Sputnik Moldova
Societate
Taxe de parcare în Chișinău: de la 5 la 45 de lei - cine va încasa banii

„Faceți o căutare pe Google să vedeți ce informație găsiți despre EME Parkleitsystem sau despre directorul acestei companii, dl. Pal Ivancsics:)", este îndemnul lui Chironda.

În opinia lui, „EME Parkleitsystem este o companie-fantomă", „un fake după care se ascunde gașca lui Chirtoacă și Gamrețchi, care planifică să pompeze banii noștri în buzunarele lor următorii 25 de ani".

Anterior, și consilierii socialiști au criticat dur modalitatea dubioasă și netransparentă prin care Chirtoacă încearcă să impună Chișinăului un proiect de „soluționare" a problemei locurilor de parcare.

Primarul Dorin Chirtoacă nu a făcut deocamdată declarații publice pe marginea acestui subiect.

Corespondenții Sputnik au încercat în repetate rânduri să ia legătura cu el la telefon, dar fără succes.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0