Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Presupusul autor al exploziei din Sankt Petersburg ar fi kirghiz

© AP Photo / Dmitri LovetskyДевушки у станции метро "Технологический институт" в Санкт-Петербурге
Девушки у станции метро Технологический институт в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Abonare
Autoritățile de la Bishkek au anunțat că presupusul organizator al exploziei din metroul din Sankt Petersburg este de origine kirghiz

CHIȘINĂU, 4 apr — Sputnik. Comitetul de Stat pentru Securitate Națională al Kârgâzstanului a anunțat marți că persoana bănuită de organizarea exploziei din metroul din Sankt Petersburg este originar din Kârgâzstan și are cetățenia Federației Ruse.

Взрывы в метро в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Rusia
Doliu de trei zile în Sankt Petersburg

La ora actuală nici un serviciu implicat în investigarea exploziei nu oferă date despre identitatea presupusului infractor.

După deflagrația care a avut loc în metroul din Sankt Petersburg, președintele rus, Vladimir Putin, a mers și a depus flori la stația Tehnologhiceskii Institut. După care al a fost sunat de către președintele Statelor Unite, Donald Trump, care i-a asigurat pe ruși de sprijinul său.

În Sankt Petersburg a fost anunțat doliu timp de trei zile. Ancheta are în vizor câteva versiuni cu privire la cele întâmplate. Surse din cadrul anchetei au anunțat că există un bănuit despre care se crede că ar avea legătură cu grupări islamice radicale.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0