Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Președintele Parlamentului a transmis un mesaj de compasiune autorităților ruse

© Sputnik / Максим Богодвид / Accesați arhiva multimediaЦветы в память о погибших в метро Санкт–Петербурга
Цветы в память о погибших в метро Санкт–Петербурга - Sputnik Moldova
Abonare
Andrian Candu a transmis un mesaj de condoleanțe autorităților din Federația Rusă în legătură cu tragicul atentat terorist de la Sankt Petersburg

CHIȘINĂU, 4 apr – Sputnik. Președintele Parlamentului Andrian Candu a transmis scrisori de condoleanțe președintelui Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceaslav Volodin, și președintelui Consiliului Federației Ruse, Valentina Matvienko.

Взрывы в метро в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Rusia
Doliu de trei zile în Sankt Petersburg

”Cu profundă durere am aflat despre explozia din metroul din Sankt Petersburg, victimele căreia au devenit zeci de oameni nevinovați. În legătură cu acest eveniment tragic, din numele cetățenilor Republicii Moldova, al tuturor deputaților și al meu personal vă rog să transmiteți sincere condoleanțe și cuvinte de susținere familiilor celor decedați, precum și urări de grabnică însănătoșire pentru toți cei care au avut de suferit în urma exploziei”, se menționează în mesajul adresat de Andrian Candu.

În explozia de la 3 aprilie curent, aproximativ 45 de persoane au fost rănite și 11 persoane au decedat, conform datelor oficiale. 

Explozia a avut loc în jurul orei 14.40, la stația Sennaia din Sankt Petersburg.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0