Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Premierul Filip a vorbit despre reținerea unui membru al Guvernului

© Photo : gov.mdPavel Filip
Pavel Filip - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Pavel Filip a declarat că noutățile despre reținerea membrilor Guvernului pe care îl conduce îl întristează foarte mult

CHIȘINĂU, 3 apr – Sputnik. Premierul Pavel Filip a venit, luni, cu o reacție la reținerea de către procurorii Anticorupție a viceministrului Economiei Valeriu Triboi într-un dosar de abuz de putere. 

Valeriu Triboi - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Valeriu Triboi refuză să dea declarații în fața procurorilor

”Cu toții suntem egali în fața legii. Urmează să se pronunțe pe acest subiect cei care fac ancheta. Funcționarii trebuie să fie integri, iar cei care greșesc trebuie să răspundă”, a declarat șeful Guvernului.

Premierul a menționat totuși că reținerea unui membru al Guvernului pe care îl conduce l-a întristat mult. 

”Este un lucru care mă face să fiu trist. Nu-mi place când asemenea lucruri se întâmplă în interiorul Guvernului”, a declarat Filip.

Șeful Guvernului a precizat că reținerea lui Triboi ”nu are legătură cu curățenia anunțată de președintele PD în formațiune”.

Luni viceministrul Economiei a fost plasat în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile. Acesta este bănuit de abuz de putere şi prejudicierea bugetului de stat în proporţii deosebit de mari.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0