Trump vrea să-și numească ginerele șef de departament la Casa Albă

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaИнаугурации 45-го президента США Дональда Трампа
Инаугурации 45-го президента США Дональда Трампа - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Trump intenționează să creeze o nouă structură la Casa Albă, care se va avea în vizor activității sistemului birocratic federal și va controla îndeplinirea principalelor promisiuni pe care le-a făcut președintele în campania electorală

CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, ar putea anunța inaugurarea unui nou departament la Casa Albă, care va avea împuterniciri extinse și va fi condus de ginerele său Jared Kushner, soțul fiicei mai mari Ivanka, transmite Sputnik Lituania.

Noul departament va fi amplasat în aripa de est a Casei Albe și se va supune direct lui Tramp.

President Donald Trump points to a supporter after speaking at the Conservative Political Action Conference (CPAC), Friday, Feb. 24, 2017, in Oxon Hill, Md. - Sputnik Moldova
Trump a declarat că SUA sunt gata să-și caute „noi prieteni"

Structura respectivă va avea în vizor activității sistemului birocratic federal și va controla îndeplinirea principalelor promisiuni pe care le-a făcut președintele în campania electorală, printre care se numără sistemul de protecție socială a veteranilor și combaterea dependenței de heroină.

Din componența noii structurii vor face parte foști  șefi din domeniul comercial, care se vor ocupa de implementarea noilor idei în activitatea guvernului.

Ce vrea să obțină Angela Merkel de la Donald Trump>>>

Trump a declarat că toți americanii, indiferent de opțiunile lor politice, conștientizează faptul că stagnarea guvernamentală împiedică funcționarea normală, generând deseori ineficiență, exces de cheltuieli și inactivitate.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0