Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dorin Chirtoacă vorbește despre iubita sa: ce mesaj are pentru public

© Sputnik / Miroslav RotariДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
La cei 38 de ani ai săi, primarul municipiului Chișinău, liberalul Dorin Chirtoacă, a făcut un anunț public despre iubita sa

CHIȘINĂU, 27 mar – Sputnik. Primarul municipiului Chișinău, liberalul Dorin Chirtoacă, a decis să pună punctul pe ”i” în ceea ce privește viața sa privată. Acesta a anunțat pe pagina sa de socializare că, la cei 38 de ani ai săi, nu are nicio iubită și regretă că a vorbit prea mult până în prezent în public despre viața personală.  

”Viața personală ține de fiecare în parte și nu am de gând să discut public despre aceasta așa cum a cam fost în trecut. Cu atât mai mult cu cât viața personală a fost suficient de expusă în toți anii și, în special, în ultimii. Tot ce pot spune este că nu există nici o iubită. Alte comentarii probabil nu-și mai au rostul”, a notat Chirtoacă.

Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Ce a făcut Chirtoacă a două seara după anunţul că divorţează

Căsnicia liberalului cu jurnalista Anişoara Loghin nu a durat nici 5 luni. Liberalul a anunţat la 8 octombrie 2016 că împreună cu Loghin au decis să divorţeze. Nici până astăzi cei doi nu au anunțat motivele divorțului.  

Cei doi s-au căsătorit la finele lunii mai 2016. Nunta a fost organizată într-un local de lux din Chişinău şi la ea au participat deputaţi, miniştri, angajaţi ai Primăriei capitalei, membri ai Partidului Liberal.

Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Loghin în luna august 2015 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în timpul unui concert dedicat Zilei Limbii.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0