Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce a făcut Chirtoacă a două seara după anunţul că divorţează

© Sputnik / Мирослав РотарьДорин Киртоакэ
Дорин Киртоакэ - Sputnik Moldova
Abonare
Sâmbătă seara, 8 octombrie, a fost făcut public anunţul cu privire la ruperea mariajului Chirtoacă-Loghin. Căsnicia nu a durat nici 5 luni.

CHIŞINĂU, 10 oct – Sputnik. Sâmbătă seara, 8 octombrie, primarul Chişinăului, liberalul Dorin Chirtoacă, a anunţat public pe contul său de socializare că divorţează de jurnalista Anişoara Loghin. Chirtoacă a precizat că decizia a fost luată de comun acord şi a rugat presa să nu fie deranjat cu întrebări la acest subiect.

Paradoxal, acest anunţ a fost făcut la doar trei zile după ce Anişoara Loghin a declarat în cadrul unei emisiuni la postul privat la care lucrează că mariajul său cu Chirtoacă „decurge liniştit”. Tot în cadrul acestui interviu, Loghin a vorbit şi despre copil şi a anunţat că acesta va fi „atunci când va dori Dumnezeu”.

Dorin Chirtoacă şi Anişoara Loghin - Sputnik Moldova
Societate
Să fi renunţat oare Chirtoacă la divorţ

Nici Chirtoacă şi nici Loghin nu au vorbit până acum despre motivul sau motivele care au dus la ruperea mariajului care nu a durat nici 5 luni.

Din seara zilei de 8 octombrie, cei doi nu au mai făcut nicio declaraţie şi nici nu au mai apărut în public, decât cu o singură excepţie. A doua zi după anunţ, la 9 octombrie, Dorin Chirtoacă a venit în direct la o emisiune la un post privat de la Chişinău, unde a vorbit timp de aproape o oră despre problemele capitalei. Pe tot parcursul emisiunii, liberalul a arătat destul de supărat şi dezarmat, dar nu a suflat nici un cuvânt despre ruperea căsniciei.

Chirtoacă a lipsit însă luni dimineaţa de la şedinţa tradiţională a direcţiilor Primăriei Chişinău. Nici un reprezentat al administraţiei locale nu a putut spune motivul pentru care edilul lipseşte de la locul de muncă.

Anişoara Loghin şi Dorin Chirtoacă s-au căsătorit la finele lunii mai a acestui an. Nunta a fost organizată într-un local de lux din Chişinău şi la ea au participat deputaţi, miniştri, angajaţi ai Primăriei capitalei, membri ai Partidului Liberal. Chirtoacă a cerut-o în căsătorie pe Loghin în luna august 2015 în Piaţa Marii Adunări Naţionale, în timpul unui concert dedicat Zilei Limbii.

Fluxul de știri
0