Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Părintele Calistrat: ”o femeie care a făcut avort este o mamă a unui copil mort”

© Facebook / Părintele Calistrat ChifaPărintele Calistrat Chifa
Părintele Calistrat Chifa - Sputnik Moldova
Abonare
Părintele Calistrat Chifan a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, în care vorbește despre păcatul uciderii de prunci sau a avortului

CHIȘINĂU, 26 mart — Sputnik. Părintele Calistrat de la mănăstirea Vlădiceni de lângă Iași spune că o femeie care a făcut avort este o mamă a unui copil mort.

Marș pentru Viață - 2017 - Sputnik Moldova
Marș pentru viață 2017 la Chișinău - ”Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”

”Chiar dacă e dureros, acest lucru trebuie spus pentru a nu se mai săvârși! O femeie fără prunci, care a făcut întrerupere prin avort, nu este o domnișoară și nu este o doamnă, ci este o mamă a unui copil mort! Deci el nu a dispărut din conștiința ta, din istoricul tău, din imaginea ta, din cazierul tău duhovnicesc (memoria cu care noi, mergem la Judecată). Cum vom reuși noi să răspundem în fața lui Dumnezeu de toate păcatele pe care le-am făcut și nu le mai ținem minte? În Cartea Vieții lui Dumnezeu și a conștiinței tale, când se pliază una pe alta…. apare ca o hârtie invizibilă pe care dacă o pui în lumină, se vede scrisul. Așa este conștiința noastră!”, a afirmat părintele Calistrat în una dintre recentele sale predici.

Părintele Calistrat a atenționat că ”pe banda conștiinței noastre sunt trecute toate păcatele, intențiile, gândurile, greșelile noastre, iar în momentul în care noi nu le-am spălat cu lacrimi, cu împărtășanie, cu spovedanie și pocăință, în momentul în care vor fi puse în lumina lui Dumnezeu, se v-a citi pe ele păcatele rămase sau fragmente de scriere nespovedite și nespuse, sau nedezlegate!”

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0