Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Marș pentru viață 2017 la Chișinău - ”Ajută mama și copilul! Ei depind de tine”

© Photo : Facebook / Natalia LozanMarș pentru Viață - 2017
Marș pentru Viață - 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
La Chișinău, sute de persoane au participat sâmbătă la Marșul pentru viață 2017, care a fost organizat în cadrul campaniilor internaționale anuale de promovare a culturii vieții March for life

CHIȘINĂU, 25 mart — Sputnik. Cu binecuvântarea Mitropolitului Vladimir, sâmbătă, la Chișinău, a avut loc Marșul pentru Viață, sub genericul ”Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine!”.

La eveniment a participat și Episcopul de Soroca, Ioan Moșneguțu, care a rostit cu fermitate că viața este un dar de la Dumnezeu și că nu putem să avem o societate sănătoasă din punct de vedere spiritual, dacă nu îl vom prețui.

”Viaţa este un mare dar de la Dumnezeu. Însuși Hristos este Viață. Astfel, Biserica a încurajat mereu familiile să primească în suflete bucuria de a fi creştini şi de a preţui viaţa, de a se mântui prin naşterea şi creşterea copiilor, în duhul dragostei jertfelnice faţă de Mântuitorul Hristos şi de Biserica Sa. Anume acestea ar trebui să fie reperele fundamentale ale societăţii noastre, dacă ne dorim o societate sănătoasă din punct de vedere spiritual, dar şi pentru a ne bucura de o viaţă veşnică în iubirea lui Dumnezeu!, a declarat Episcopul de Soroca, Ioan Moșneguțu.

În Republica Moldova, Marșul pentru viață se află la cea de a III-a ediție, iar acțiunile au loc în cadrul campaniilor internaționale anuale de promovare a culturii vieții March for life, organizate în Statele Unite ale Americii, Franța, Polonia, România, Irlanda, Italia, Cehia, Germania, Argentina, Peru și în alte țări.

 
La Chișinău, Marșul pentru viață 2017 — „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine" a fost organizat de către Asociația Moldova pentru viață. Tot astăzi, acțiuni similare au avut loc în peste 285 de localități din Republica Moldova și România.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0