Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Declarații tranșante făcute de Marine Le Pen la Moscova - VIDEO

© Photo : Rex FeaturesMarine Le Pen on France 5, Paris, France - 23 Nov 2014
Marine Le Pen on France 5, Paris, France - 23 Nov 2014 - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul Frontului Național din Franța, Marine Le Pen, pledează pentru o cooperare mai strânsă între Franța și Federația Rusă, pentru a face față celor două mari provocări -globalizarea și fundamentalismul islamic

CHIȘINĂU, 24 mart — Sputnik. Liderul Frontului Național și candidat la funcția de președinte al Franței, Marine Le Pen, a declarat, vineri, la Moscova, în cadrul întrevederii cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin, că, în cazul în care va obține victorie în alegerile prezidențiale, va dezvolta relații de parteneriat cu Federația Rusă.

Французский политик Мари Ле Пен - Sputnik Moldova
Le Pen pledează pentru patriotism economic și ieșirea Franței din zona euro

”Poziția mea rămâne neschimbată în privința relațiilor dintre țările noastre și sper ca în două luni, în cazul în care voi avea șansa, voi continua să promovez acest punct de vedere. Cunoașteți cu toții că eu sunt un susținător al dezvoltării și menținerii relațiilor cu Rusia, pe care le-am avut pe parcursul istoriei. Este vorba despre relațiile din sfera culturii, relațiile parlamentare, comerciale, dar și în sfera dezvoltării tehnologice”, a subliniat Le Pen.

Totodată, Liderul Frontului Național a afirmat că Rusia și Franța trebuie să coopereze pentru a face față celor două mari provocări — globalizarea și fundamentalismul islamic.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0