Câteva versiuni privind modul în care s-a desfășurat atacul terorist la Londra

© REUTERS / Stefan WermuthТеракт в Великобритании
Теракт в Великобритании - Sputnik Moldova
Abonare
Automobilul de model Hyundai cu care teroriștii au săvârșit atacul din preajma Parlamentului Marii Britanii, cel mai probabil a fost luat în chirie în orașul britanic Birmingham.

CHIȘINĂU, 23 mart — Sputnik. În acest moment, poliția nu mai are nici un dubiu că ceea ce s-a întâmplat ieri pe Podul Westminster, când un Hyundai 4x4 a intrat în mulțime, după care a încercat să pătrundă în curtea Parlamentului Britanic a fost un atac terorist

Теракт в Великобритании - Sputnik Moldova
Cel puțin patru morți în atacul terorist de la Londra și 20 de răniți
.

Între timp, apar noi și noi detalii ale acestui nefericit caz. Potrivit martorilor oculari, miercuri în orașul Birmingham s-a putut constata o concentrare a forțelor de ordine.

Alarma a fost dată de știrea că anume din orașul Britanice a fost închiriată mașina cu care a fost săvârșit atacul terorist. Dar există și o altă versiune, potivit căreia, automobilul a putut să fie arendat și în orașul Chelmsford, din regiunea Essex, anunță RIA Novosti.

Amintim că atacul terorist a avut loc ieri la ora 14.40 (ora locală la Londra), într-un loc foarte aglomerat, vizitat de turiști. O mașină care circula pe Podul Westminster a intrat în mulțime, doborând câțiva oameni, și a înaintat până la clădirea Parlamentului, acolo unde a fost oprită de polițiști. Atacatorul care se afla în mașină l-a lovit cu un cuțit pe un ofițer de poliție, care în urma rănii primite a decedat.

În total au decedat patru oameni, inclusiv atacatorul care a fost împușcat de un alt polițist. Iar alți 40 de oameni sunt răniți.

p>Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0