Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Patru deputați PSRM vor merge pe cont propriu la Adunarea Parlamentară a CSI

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Parlamentului RM
Ședința Parlamentului RM - Sputnik Moldova
Abonare
Deputații socialiști nu se vor conforma deciziei Biroului Permanent al Legislativului și anunță că vor merge pe cont propriu la Adunarea Parlamentară a CSI, care va avea loc la Sankt Petersburg

CHIȘINĂU, 23 mar – Sputnik. Deputații socialiști din cadrul Delegații Parlamentare la Adunarea Interparlamentară a Țărilor Membre ale CSI vor participa la reuniunea Adunării Parlamentare a CSI, a declarat președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Zinaida Greceanâi.

СНГ - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Deputații moldoveni boicotează reuniunea Adunării Parlamentare a CSI
 

Biroul Permanent al Parlamentului a decis în cadrul ședinței de astăzi ca delegația parlamentară a Republicii Moldova să nu participe în acest an la reuniunea Adunării Parlamentare a CSI, care va avea loc săptămâna viitoare la Sankt Petersburg, Rusia.

”Vom participa chiar și din cont propriu. Consider că suntem obligați să participăm la această ședință. CSI este o comunitate importantă pentru Moldova, de aceea este necesar să participăm la acest eveniment”, a declarat Greceanâi, care a calificat decizia Biroului ca una incorectă. 

Președintele Legislativului i-a anunțat pe deputații care nu se vor conforma deciziei Biroului Permanent că, dacă vor dori să participe la ședința Adunării Parlamentare a CSI, atunci să o facă din banii proprii.

Din Delegația Moldovei la Adunarea Interparlamentară a CSI fac parte patru deputați socialiști: Zinaida Greceanâi, Andrei Neguță, Radu Mudreac și Vladimir Golovatiuc.

p>Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0