Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

O femeie, cu mască și cu un pistol-jucărie, a încercat să prade un magazin

© Flickr / ARTS_fox1fireПистолет. Иллюстративное фото.
Пистолет. Иллюстративное фото. - Sputnik Moldova
Abonare
În Uzbekistan, o femeie cu un ciorap negru tras pe față și cu un pistol-jucărie în mână a fost reținută în momentul în care, îndreptând pistolul asupra vânzătoarei, îi ceruse acesteia să-i împacheteze bijuteriile.

CHIȘINĂU, 29 iun — Sputnik. În orașul Namangan din Uzbekistan a fost reținută o femeie în vârstă de 51 de ani care a încercat să prade un magazin de bijuterii, folosindu-se de o mască și un pistol-jucărie, transmite Sputnik Uzbekistan.

Zamira Șahbozova, echipată cu un ciorap pe cap și înarmată cu un pistol-jucărie, a fost reținută în momentul în care, îndreptând pistolul asupra vânzătoarei, i-a cerut acesteia să împacheteze bijuteriile", transmite o sursă de la procuratura regiunii Namangan.

Potrivit organelor ocrotirii ordinii de drept, Șahbozova a mai fost deja trasă la răspundere penală în anul 2013 pe articolul „Furt prin însușire sau delapidare", însă ulterior a fost amnistiată. Reținuta este învinuită conform articolului „Tâlhărie" care prevede pedeapsa cu privațiune de libertate pe un termen de la 10 până la 15 ani.

Fluxul de știri
0