Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministerul Agriculturii va fi condus temporar de o altă persoană

© Sputnik / Мирослав Ротарьминсельхоз ministerul agriculturii
минсельхоз ministerul agriculturii - Sputnik Moldova
Abonare
Atribuțiile ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova, Eduard Grama, au fost preluate temporar de un viceministru

CHIȘINĂU, 16 mar — Sputnik. Iurie Ușurelu, viceministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, va prelua temporar șefia departamentului respectiv, comunică joi serviciul de presă al ministerului de resort.

”Momentan, ministerul își continuă activitatea în regim normal, îndeplinind obiectivele pentru actuala perioadă”, precizează instituția într-un comunicat.

Виорел Морарь - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Procurorul anticorupție: ministrul Eduard Grama este bănuit de luare de mită

Procurorii anticorupție și ofițerii CNA au desfășurat, miercuri, mai multe percheziții în biroul și la domiciliul ministrului. Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul cauzei penale deschisă de procurorii anticorupție pe marginea tentativei de înstrăinare a peste 30 de ha de teren din comuna Stăuceni, care aparțineau Colegiului Naţional de Viticultură şi Vinificaţie.

Procurorii Anticorupție au emis joi ordonanța de punere sub învinuire a ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, pentru corupere pasivă.

Purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi, a declarat pentru Sputnik că tot astăzi procurorii urmează să transmită Guvernului demersul de suspendare din funcție a ministrului, în conformitate cu Codul de Procedură Penală.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0