Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

La beție, un ucrainean a emigrat în Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariПограничная полиция
Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un cetățean ucrainean în stare de ebrietate s-a ales cu dosar penal după ce a pătruns ilegal pe teritoriul Republici Moldova

CHIȘINĂU, 15 mart — Sputnik. Un cetățean ucrainean a fost reținut de către oamenii legii pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. Bărbatul era în stare avansată de ebrietate.

Incidentul a avut loc pe data de 14 martie. Puțin după miezul nopții, inspectorul de serviciu din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră "Criva" a observat o persoane care înainta, pe jos, din Ucraina în Republica Moldova. La fața locului s-a deplasat grupul de intervenție. Astfel, polițiștii de frontieră au depistat pe direcția localităților Criva-Mamalîga un bărbat de 39 de ani, originar din regiunea Cernăuți, Ucraina.

Пограничная полиция - Sputnik Moldova
Societate
Ce a "vânat" un moldovean în zona de frontieră

Persoana nu și-a putu justifica prezența în zonă. Cetățeanul ucrainean a fost escortat la sectorul de poliție pentru efectuarea cercetărilor adiționale.

Acesta a declarat ulterior că se afla în ospeție la o rudă din Mamalîga, dar în urma unor certuri a decis să revină în localitatea de baștină. Fiind însă în stare de ebrietate, s-a rătăcit la frontieră.

Polițiștii de frontieră au inițiat o cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de trecere ilegală a frontierei de stat. Ulterior, bărbatul a fost predat autorităților din Ucraina.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0