Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Peskov: Trump este pragmatic și înțelege necesitatea unui dialog cu Rusia

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaПресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков
Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un interviu pentru televiziunea americană CNN, purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitrii Peskov, a vorbit despre necesitatea dialogului dintre cele două mari puteri mondiale.

BUCUREȘTI, 13 mart — Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, este o persoană destul de pragmatică și este conștient de necesitatea unui dialog între Moscova și Washington, scrie RT, citându-l pe purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitrii Peskov.

Церемония инаугурации избранного президента США Дональда Трампа - Sputnik Moldova
Spicer: Trump este sabotat de birocrații lui Obama

„Într-adevăr, dialogul (discuția telefonică între Putin și Trump, nota red.) a fost unul destul de promițător, el este foarte pragmatic, îl am în vedere pe președintele Trump. El nu ascunde faptul că este în dezacord cu Moscova pe anumite subiecte, dar este pragmatic și înțelege că este nevoie de dialog. Trebuie să ne ascultăm reciproc, să vedem care sunt pozițiile fiecăruia pentru că să găsim o soluție", a răspuns Peskov, fiind întrebat cum a decurs discuția între cei doi președinți.

Cu toate acestea, după părerea purtătorului de cuvânt al liderului de la Kremlin, deocamdată „Moscova nu are o înțelegere clară când anume ar putea fi inițiat un asemenea dialog".

Reamintim că discuția telefonică între noul președinte ale SUA, Donald Trump, și liderul rus, Vladimir Putin, a avut loc anul acesta, în data de 28 ianuarie.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0