Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cine este interpreta care va reprezenta Rusia la Eurovision

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cântăreața Iulia Samoilova este imobilizată într-un scaun cu rotile și a visat dintotdeauna să ajungă la prestigiosul concurs

CHIȘINĂU, 13 mart — Sputnik. Postul TV rusesc "Pervîi Kanal" a anunțat duminică rezultatele selecției naționale a interpreților și compozitorilor pentru participarea la concursul muzical "Eurovision-2017". Rusia va fi reprezentată la Kiev de Iulia Samoilova, interpreta piesei de dragoste Flame Is Burning, care a produs o impresie extrem de puternică asupra publicului și juriului, comunică RIA Novosti.

"Eu nu mă gândesc la politică, voi merge pur și simplu la concurs, la fel ca toți ceilalți. Pur și simplu nu mă gândesc la asta. Toate acestea sunt mai puțin importante. Eu cânt — sarcina mea este să mă prezint la nivel, să reprezint Rusia și să nu mă fac de rușine", a declarat interpreta.

Potrivit acesteia, Eurovisionul reprezintă o nouă etapă în viața și în cariera sa.

Samoilova a subliniat că nu știe deocamdată cum va arăta numărul pe care-l va prezenta, deoarece la moment se concentrează doar pe repetiții intense ale piesei.

Iulia este sigură că va avea suficiente forțe fizice și sufletești pentru a reprezenta Rusia la cel mai înalt nivel posibil.

Cântăreața a dezvăluit că a visat la acest lucru încă din copilărie și este extrem de fericită că își va putea reprezenta țara la prestigiosul concurs muzical.

Fluxul de știri
0