Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gonța explică de ce seara toți bărbații își făceau drum în camera ei de cămin

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Fosta soție a lui Vladimir Filat, Angela Gonța a înșiruit pe pagina sa de facebook amintiri din perioada în car era studntă, în special, ea a dezvăluit de ce toți bărbații din cămin își făceau drum în camera ei, în care mai locuiau încă două fete.

CHIȘINĂU, 13 mart — Sputnik. Jurnalista Angela Gonța a recunoscut franc pe pagina ei de facebook că atunci când era studentă și locuia în căminul numărul 6 al Universității de Stat din Moldova, unde își făceau veacul studenții de la Facultatea de Jurnalism, toți bărbații își făceau drum în camera ei. Este adevărat că bărbații nu veneau în camera Angelei Gonța de dragul ei, ci de dragul bucatelor delicioase pe care de găteau cele două fete cu care ea locuia.

Angela Gonța - Sputnik Moldova
Societate
Angela Gonța, despre fumatul în pat și dormitul cu minori

„În căminul 6 stăteam cu două fete minunate: Mariana Arsene și Diana Codrițchi. Găteau atât de bine că toți bărbații căminului își făceau drum prin camera noastră. Seara. Când era gata borșul roșu sau tocănița de la nord. Prin anul doi am înțeles și de ce le eram atât de dragi", a scris Angela Gonța pe pagina ei de facebook.

Totodată ea recunoaște că abilitățile ei culinare erau cam modeste, mai departe de cartofi prăjiți nu ajungeau.
„Mie mi se încredința o singură rețetă: cartofii prăjiți. Și după 20 de ani e cam singura cu care mă mândresc", a scris jurnalista.

© Facebook / Angela GontaPostarea Angelei Gonța, captură ecran
Postarea Angelei Gonța, captură ecran - Sputnik Moldova
Postarea Angelei Gonța, captură ecran
Fluxul de știri
0