Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vezi aici de fac trei bărbați lipsiți de complexe – VIDEO

© Sputnik / Сергей Пятаков / Accesați arhiva multimediaLacul lebedelor
Lacul lebedelor - Sputnik Moldova
Abonare
Nu este neapărat să fii balerin, să ai o scenă și costumația respectivă ca să interpretezi Lacul Lebedelor. Se poate și într-un apartament, dacă este dorință

CHIȘINĂU, 10 mart — Sputnik. Pe pagina Vocea Diasporei de pe facebook a fost postat un video care se bucură de o audiență nemaipomenită în rândul internauților. În doar câteva luni, el a acumulat deja mai bine de un milion 600 de mii de vizualizări.

Rodica Cioranica si Vlad Codreanu - Sputnik Moldova
Societate
Rodica Ciorănică, cerută în căsătorie în direct: Ce-i cu spectacolul acesta?

Trei bărbați tineri, costumați respectiv, interpretează Lacul Lebedelor. "Balerinii" sunt neîndemânatici, stângaci și de-a dreptul caraghioși, dar seriozitatea cu care execută sau, mai corect, imită mișcările de balet le dă un șarm aparte.

Cel mai probabil, "balerinii" sunt români din diasporă.

Bărbații sunt lipsiți de complexe, deși trebuie să spunem clar că dansul lor este unul decent, nu depășește limitele bunului simț, chiar dacă unii vor spune că cei trei ar avea o ușoară înclinare spre exhibiționism.

Dar, credem noi, nu asta le-a adus atâtea accesări și popularitatea pe rețele de socializare. Ci altceva. Prezența spiritului autoironic și lipsa fricii de a deveni ridicol caraghios. O calitate mai rar întâlnită astăzi.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0