Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reacția președintelui Dodon la nota informativă a autorităților de la Chișinău

© Facebook / Igor DodonIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a reacționat la nota informativă pe care autoritățile de la Chișinău au transmis-o conducerii politice a Federației Ruse

CHIȘINĂU, 9 mart — Sputnik. Președintele moldovean Igor Dodon consideră că decizia lui Andrian Candu și Pavel Filip de a le cere oficialilor statului să se abțină de la deplasări în Federația Rusă este una deplasată și riscă să blocheze bunele relații pe care am început să le construim cu Federația Rusă.

Парламент - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Conducerea de la Chișinău a transmis o notă oficială autorităților de la Moscova

”Nu cunosc detalii despre cazurile menționate de cei de la Guvern și Parlament, dar din ce au comunicat public pot să trag concluzia că decizia lor de a le interzice oficialilor statului să meargă în Federația Rusă este una deplasată”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon spune că va continua să merg la Moscova pentru a promova interesele țării și consolidării parteneriatului strategic cu Federația Rusă. El a anunțat că va întreprinde o vizită de lucru chiar săptămâna viitoare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0