Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În Moldova revine racketul din anii ’90 – VIDEO

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaReținere
Reținere - Sputnik Moldova
Abonare
Trei recidiviști riscă să se întoarcă din nou la pușcărie după ce au șantajat și amenințat un tânăr din raionul Călărași

CHIȘINĂU, 8 mart — Sputnik. Trei recidiviști din raionul Călărași și orașul Ialoveni au fost reținuți pentru 72 de ore de către oamenii legii. Aceștia au șantajat și amenințat cu violența un tânăr de 25 de ani, originar din raionul Călărași. Anterior, suspecţii au fost condamnaţi pentru trafic de droguri.

Пассажиры в салоне автобуса. - Sputnik Moldova
Societate
În ajun de 8 martie, poliția îl caută pe cel mai afemeiat hoț din Capitală

Victima a declarat că în timp ce se deplasa cu automobilul personal pe o stradă din oraşul Călăraşi, alte două automobile i-ar fi blocat trecerea. După care, trei bărbaţi necunoscuţi l-ar fi scos forţat din automobil, ameninţându-l cu distrugerea automobilului şi violenţă fizică, dacă timp de câteva zile nu le va fi transmisă suma de 400 de euro. Victima nu s-a conformat cerinţei acestora, ulterior, peste o perioadă de timp, suspecţii l-au ameninţat din nou, cerându-i suma de 500 de euro. Motivul şantajului a fost inventat de suspecţi.

Potrivit Poliției, bărbaţii au fost reţinuţi în timp ce primeau bani în sumă de 500 de euro de la victimă. În urma perchezițiilor corporale şi a automobilului, au fost depistaţi banii primiți de la victimă în sumă de 500 de euro, un cuţit cu care a fost ameninţat victima şi telefoane mobile.

Pe acest caz, a fost iniţiată o cauză penală pentru jantaj. Potrivit Legii, suspecții riscă privațiune de libertate pe un termen de la 5 la 7 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0