Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În ajun de 8 martie, poliția îl caută pe cel mai afemeiat hoț din Capitală

© Sputnik / Алексей Мальгавко / Accesați arhiva multimediaПассажиры в салоне автобуса.
Пассажиры в салоне автобуса. - Sputnik Moldova
Abonare
Poliția Capitalei solicită ajutorul cetățenilor pentru a identifica un hoț care a jefuit o domnișoară în timp ce se afla în transportul public

CHIȘINĂU, 7 mart — Sputnik. Polițiștii din Capitală solicită din nou ajutorul cetățenilor pentru a identifica pungașul care ar fi jefuit un pasager ce se deplasa cu microbuzul de pe linia 185.

Victima s-a dovedit a fi o domnișoară de 24 de ani, care a declarat că un individ i-ar fi sustras din geantă portmoneul în care se aflau 200 de lei, 45 euro şi actele personale. Potrivit ei, incidentul ar fi avut loc în ziua de 3 martie, însă la fotografiat a doua zi în același microbuz. Tânăra a memorizat comportamentul lui dubios şi aspectul exterior în ziua furtului. Iar în momentul când victima l-ar fi întrebat de portmoneu, bărbatul imediat a coborât din transport şi a dispărut într-o direcţie necunoscută.

© Photo : politiacapitalei.mdSuspect
Suspect - Sputnik Moldova
Suspect

Oamenii legii au iniţiat o cauză penală pentru pungăşie. Dacă va fi demonstrată vinovăția lui, el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 la 17 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0