Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gigi Becali riscă să fie paralizat – din pușcărie i se trage

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Miliardarul român Gigi Becali a fost internat de urgență în străinătate, urmând să fie operat la coloană pentru a evita o eventuală paralizare, iar intervenția se anunță a fi una complicată.

CHIŞINĂU, 7 mart — Sputnik. Omul de afaceri Gigi Becali are mari probleme de sănătate, anunță bugetul.ro. Acesta a părăsit România și a fost internat cu discreție într-o clinică din Marea Britanie.

Gigi Becali - Sputnik Moldova
Becali despre căsătoriile gay: "Să scăpăm de diavol din țara noastră"

Latifundiarul din Pipera ar urma să fie operat la coloană zilele următoare. Suferinţa milionarului este de mulţi ani şi s-a acutizat în perioada în care era închis la Penitenciarul Poarta Albă şi a apărut în faţa magistraţilor, la judecarea cererilor de eliberare condiţionată, purtând pe gât un guler cervical. De altfel, în acea perioadă au existat riscuri majore, pentru că ar fi putut să paralizeze, scrie cancan.ro.

Conform sursei citate, Becali ar fi fost supus unui examen RMN luni și va fi programat pentru intervenția chirurgicală. Afaceristul ar trebui să rămână internat două săptămâni, dacă operația va reuși. Afecţiunea este destul de serioasă pentru că milionarul are afectate ultimele două vertebre ale coloanei, în zona cervicală, care îi ating nervul şi-i provoacă dureri puternice.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0