Becali despre căsătoriile gay: "Să scăpăm de diavol din țara noastră"

© Photo : Gazeta SporturilorGigi Becali
Gigi Becali - Sputnik Moldova
Abonare
Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a răbufnit la adresa susținătorilor căsătoriilor gay și i-a îndemnat să plece din România dacă nu se conformează perceptelor Ortodoxiei.

BUCUREȘTI, 20 iulie — Sputnik. Patronul clubului de fotbal Steaua a afirmat în timpul unui dialog referitor la căsătoriile gay în România, că indiferent de ceea ce susține CEDO sau alte organisme internaționale, în România trebuie respectate în primul rând legile Ortodoxiei.

"Lasă-mă, bă, cu țările democratice! Indiferent de CEDO, trebuie să respectăm legile ortodoxiei, România va fi ultima redută a ortodoxiei. Mergeți în Olanda! Mergeți acolo ca să scăpăm de voi! Să scăpăm de diavol din țara noastră. Eu nu-l iubesc pe satan. Îl urăsc", a spus Becali într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, potrivit gsp.ro.

Gigi Becali este cunoscut pentru ieșirile sale excentrice. În urmă cu aproape 6 ani a propus ca în pauza meciurilor Stelei, de pe teren propriu, să se pună în difuzoare muzică religioasă cu scopul de a alunga homosexualii de pe stadion.

Fluxul de știri
0