Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

ANRE le face un cadou șoferilor în ziua de 8 martie

© Sputnik / Виталий Аньков / Accesați arhiva multimediaРабота автозаправочной станции. Staţie PECO
Работа автозаправочной станции. Staţie PECO - Sputnik Moldova
Abonare
Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a stabilit un nou plafon pentru tarifele la benzină și motorină, care vor intra în vigoare la 8 martie

CHIȘINĂU, 7 mart — Sputnik. Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a anunţat preţul plafon la carburanți pentru următoarele două săptămâni. Astfel, un litru de benzină va putea fi vândut cu cel mult 17 lei şi 83 de bani, cu 38 de bani mai puţin decât până acum. Motorina se va ieftini cu 3 bani şi va fi comercializată cu maxim 15 lei şi 62 de bani.

Tudor Copaci - Sputnik Moldova
Republica Moldova
A fost numit cel de-al cincilea director la ANRE

Companiile petroliere care vor afişa preţuri mai mari riscă să fie sancţionate.

Potrivit noii Metodologii, ANRE calculează la fiecare 14 zile calendaristice, în funcție de cotațiile Platts și Argus din perioada precedentă, prețurile plafon de comercializare cu amănuntul a benzinei, motorinei și a gazului lichefiat și le publică pe pagina sa web.

În aceeași zi, toți operatorii de pe piața produselor petroliere vor stabili, pornind de la prețurile plafon calculate de ANRE, prețurile de comercializare cu amănuntul a produselor respective, le vor publica pe pagina web și le vor afișa pe panourile informative de la stațiile de alimentare, a explicat ANRE.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0