Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi detalii despre activistul care a agresat-o în public pe interpreta Rotaru

© Facebook / Interpreta Dianna RotaruDianna Rotaru
Dianna Rotaru - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Dianna Rotaru a depus plângere la poliție împotriva lui Alexei Dimitrov pentru că a agresat-o fizic și verbal ziua în amiaza mare, în plină stradă și în prezența unui sergent de poliție.

CHIȘINĂU, 3 mart — Sputnik. Interpreta Dianna Rotaru a anunțat pe pagina sa de facebook că a depus o cerere la poliție după ce vineri a fost agresată fizic și verbal, în plină stradă, în centrul Capitalei, de așa-zisul activist civic Alexei Dimitrov.

Diana Rotaru - Sputnik Moldova
Accidente
Diana Rotaru, agresată fizic, în plină stradă, în prezența unui polițist – VIDEO

"Dragi colegi și prieteni! – scrie Dianna Rotaru pe pagina sa facebook. Cu privire la cazul din 02/03/2017 am depus plângere la Inspectoratul de Poliție, să se ia măsurile de rigoare cu agresorul Alexei Dimitrov, care m-a ATACAT fizic și verbal în plină stradă! Tot astăzi din mesajele voastre și din alte surse am aflat că meseria lui este PROVOCAREA oamenilor la reacții și acțiuni pentru a scoate BANI din VICTIME! AVETI GRIJĂ, VĂ PREVIN!", scrie interpreta.

Amintim că potrivit ei Alexei Dmitrov a agresat-o fizic pentru că ea a parcat neregulamentar automobilul pe strada Vlaicu Pârcălab, în fața ULIM. Interpreta a afirmat că a fost agresată de către Alexei Dimitrov în prezența unui sergent de poliție, pe nume Dorin Răilean, care nu a luat nici-o atitudine, ci doar a îndemnat-o să depună o plângere la sectorul de poliție.

Intervenția lui Alexei Dimitrov i-a provocat sechele Dianna Rotaru, iar fotografia cu dovada acestui fapt ea a publicat-o pe facebook, la fel ca și plângerea sa la poliție.

De menționat că în filmulețul video pe care l-a postat Rotaru pe facebook imediat după caz, Alex Dimitrov neagă că ar fi agresat-o pe cunoscuta interpretă.

Dacă acesta va fi găsit vinovat și fapta sa va fi calificat drept huliganism, activistul civic riscă amendă sau muncă neremunerată în folosul comunității.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0