Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Diana Rotaru, agresată fizic, în plină stradă, în prezența unui polițist – VIDEO

© Facebook / Diana RotaruDiana Rotaru
Diana Rotaru - Sputnik Moldova
Abonare
Diana Rotaru spune că în urma intervenției fizice brutale a unui bărbat, care de altfel fel pretinde că ar fi activist civic, s-a ales cu sechele

CHIȘINĂU, 2 mart — Sputnik. Interpreta Diana Rotaru anunță pe facebook că a fost agresată fizic și verbal de către Alexei Dimitrov pentru faptul că și-ar fi parcat neregulamentar automobilul pe strada Vlaicu Pârcălab, în fața Universității Libere Internaționale din Moldova.

Astazi am fost atacată fizic si verbal in plina strada de catre Alexei Dimitrov PERICOL PUBLIC in prezenta sergentului Dorin Railean care nu a luat nici o atitudine! Mi s-a spus sa depun plingere la sector! Pentru parcarea neregulamentara a masinii mele NIMENI nu are dreptul sa provoace o situatie cu sechele! RUȘINE! ESTE PERICOL PUBLIC Alexei Dimitrov!

Posted by Dianna Rotaru on 2 Martie 2017

Ea a postat pe pagina sa de facebook și un filmuleț în care își arată laba mâinii traumatizată, dar și pe autorul acestei fapte, care s-a dovedit a fi Alexei Dimitrov. Acesta este un fel de activist civic care luptă, așa cum înțelege el să o facă, cu șoferii care nu respectă regulile circulației rutiere, de multe ori, el însuși depășind cadrul legal.

"Pentru parcarea neregulamentară a mașinii mele NIMENI nu are dreptul să provoace o situație cu sechele!", scrie Diana Rotaru pe facebook.

Mai mult, interpreta afirmă că a fost agresată fizic și verbal de către Alexei Dimitrov în prezența unui sergent de poliție, pe nume Dorin Răilean, care nu a luat nici-o atitudine, ci doar a îndemnat-o să depună o plângere la sector.

Diana Rotaru a spus că va merge la poliție neapărat pentru că nu poate lăsa nepedepsită fapta lui Dimitrov, despre care spune că este un pericol public.

Din înregistrarea video putem constat cel puțin că Dimitrov nu s-a purtat defel cavalerește. Zeci de internauți au luat atitudine față de acest caz, menționând că Dimitrov este un needucat, odată ce și-au permis să se comporte astfel cu o doamnă și cu o vedetă de estradă.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0