Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Altercații în strunga politică moldovenească – Un lider politic numit oaie

© Facebook / Maia SanduMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Abonare
Unul dintre fruntașii Platformei DA Alexandr Slusari a scris pe o rețea de socializare că președintele PAS, Maia Sandu, ar fi oaie.

CHIȘINĂU, 3 mart — Sputnik. Alexandr Slusari, care este președintele Asociaţiei Republicane a Producătorilor Agricoli "UniAgroProtect", dar și unul dintre fruntașii Platformei DA a lui Andrei

Năstase, a afirma într-o discuție pe o rețea de socializare că liderul PAS, Maia Sandu, este "oaie".

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu văzută goală pușcă de un laureat al Premiului Național

Și anume, el folosește expresia în următoarea frază: "Nu putem merge în paralel, dar oaia asta, în afară de sondaj, nu recunoaște nimic. Dacă IRA va desena cu un procent mai mult pentru ea, dânsa va insista că este candidat".

Discuția a fost reprodusă pe internet de bloggerul Eugen Luchianiuc, care spune că ea este autentică și în caz de necesitate poate să prezinte dovada într-un eventual proces.
Mass-media de la Chișinău scriu că Maia Sandu a fost solicitată să-i dea replica lui Slusari. Ea însă a refuzat să facă lucrul acesta, spunând că nu cunoaște despre ce este vorba.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0