Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Turnură neașteptată: banca din Comrat, jefuită de angajați ai serviciu de pază

CC BY-SA 3.0 / Tobias "ToMar" Maier / Balaclava 3 hole blackЧеловек в маске балаклавы. Архивное фото
Человек в маске балаклавы. Архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorii au reținut miercuri doi angajați ai serviciului „Paza de Stat", care sunt suspectați de complicitate la furtul comis acum câteva zile la o bancă din Comrat

CHIȘINĂU, 2 mart — Sputnik. Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a anunțat că procurorii oficiului teritorial Comrat au reținut miercuri doi angajați ai serviciului „Paza de Stat", care sunt bănuiți de complicitate la jaful comis la filiala unei bănci din Comrat.

Filiala "Victoriabank" din Comrat a fost jefuită în noaptea de 25 spre 26 februarie, atunci când forțele de ordine și de intervenție luptau cu inundațiile provocate de ruperea digului unui lac. Infractorii au profitat de moment și au pătruns în incinta instituției bancare.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Poliția din Găgăuzia: banca din Comrat a fost jefuită de profesioniști - VIDEO

Aceștia s-au aflat în interiorul băncii timp de trei ore. În această perioadă alarma a fost declanșată de mai multe ori. Angajații firmei de pazei, cu care banca avea contract, au venit la fața locului, s-au uitat câteva minute la ușa din față a sediului băncii, au văzut că e liniște și au plecat. Abia a doua zi s-a constatat că banca a fost jefuită.

Hoții care au spart bancă din Comrat au furat în total în jur de 900 de mii de lei.

Potrivit oamenilor legii, infractorii care au pătruns în incinta băncii aveau glugile pe cap. Aceștia au lipit benzi adezive pe obiectivele camerelor de supraveghere și au spart două safeuri metalice, acționând foarte profesionist, după cum a declarat anterior pentru Sputnik purtătorul de cuvânt al Poliției din UTA Găgăuz-Yeri, Snejana Tucan.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0