Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliția din Găgăuzia: banca din Comrat a fost jefuită de profesioniști - VIDEO

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Hoții au intrat în bancă cu glugile pe cap, au lipit benzi adezive pe obiectivele camerelor de supraveghere și au spart iscusit două safeuri din meral

CHIȘINĂU, 28 feb – Sputnik. Hoții care au spart o bancă din Comrat și din care au furat în jur de 900 de mii de lei au lucrat profesionist, a declarat pentru Sputnik purtătorul de cuvânt al Poliției din UTA Găgăuz-Yeri, Snejana Tucan. 

”Noi nu știm câte persoane au intrat în bancă, deoarece din prima clipă acestea au lipit pe obiectivele camerelor de supraveghere benzi adezive. Hoții aveau pe cap trase glugile”, a precizat Tucan. 

Purtătorul de cuvânt al Poliției din UTA Găgăuz-Yeri a mai declarat pentru Sputnik că hoții au deschis ”destul de iscusit” două safeuri care erau în sediul băncii. 

”Infractorii au spart două safeuri din metal. Au acționat profesionist”, a menționat Tucan.

Potrivit poliției din regiune, hoții au stat în interiorul băncii timp de trei ore. În această perioadă alarma a fost declanșată de mai multe ori. Angajații pazei, cu care banca avea contract, au venit la fața locului, s-au uitat câteva minute la ușa din față a sediului băncii, au văzut că e liniște și au plecat. 

Paradoxal, dar nici angajații băncii nu și-au dat seama din start că au fost jefuiți. Aceștia au chemat la fața locului electricianul, crezând că, de fapt, s-a defectat sistemul de declanșare al alarmei. 

Ulterior, a devenit clar că banca a fost jefuită, iar alarma a lucrat excelent.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0