Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Klaus Iohannis - lovit în cap, gata să moară!

© privesc.euKlaus Iohannis
Klaus Iohannis - Sputnik Moldova
Abonare
Iohannis a zăcut câteva minute leşinat, martorii nu credeau că se mai ridică - preşedintele nu a vorbit despre acest incident, nu se ştie dacă şi-a făcut control la cap.

CHIȘINĂU, 27 feb — Sputnik. În satul Bradu (Gieresau, în germană) aparţinând de oraşul Avrig, judeţul Sibiu, în apropiere de casa bunicilor, Klaus Iohannis a suferit un teribil accident care i-ar fi pus în pericol viaţa, relatează un vecin.

Violențe la București - Sputnik Moldova
Jurnalist român: Ne paște un război civil - Iohannis este principalul vinovat

„Ne-am speriat toţi, am crezut că nu se mai ridica de jos", spune şi acum săteanul. "A zăcut câteva minute leşinat. Am vrut să chemăm salvarea, însă când să formăm numărul a deschis ochii şi s-a ridicat de jos. Nu credeam că e atât de puternic şi de rezistent. Dacă era altul, putea să fie mort", a povestit, în exclusivitate pentru KanalD, martorul la acest accident.

Nefericitul incident s-ar fi petrecut cu câţiva ani înainte ca Iohannis să candideze la preşedinţie, cu prilejul uneia dintre vizitele pe care actualul şef al statului, pe atunci primar al Sibiului, le făcea la locurile copilăriei.

"La un moment dat, i s-a făcut sete şi s-a dus să scoată apă rece din fântână", relatează vecinul. "Numai că îşi pierduse din dexteritate, aşa că o mişcare greşită a fost suficientă pentru a scăpa mânerul coarbei, care sub greutatea găleţii cu apă, l-a lovit direct în cap", scrie KanalD.

De menţionat că preşedintele nu a vorbit niciodată de acest incident, nici de un eventual control medical (consult neurologic, tomografie) — obligatoriu de făcut după o asemenea traumă cum trebuie să fi fost cea descrisă de martor.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0