Jurnalist român: Ne paște un război civil - Iohannis este principalul vinovat

© AP Photo / Vadim GhirdaViolențe la București
Violențe la București - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Klaus Iohannis este principalul vinovat de dezastrul în care a ajuns România, afirmă jurnalistul Radu Moraru de peste Prut.

CHIȘINĂU, 2 feb — Sputnik. Jurnalistul Radu Moraru susține în sokant.ro că președintele Klaus Iohannis este principalul vinovat de dezastrul în care a ajuns România.

Bogdan Duca - Sputnik Moldova
Bogdan Duca despre cine stă în spatele protestelor organizate de la București

"Voi mai repeta încă odată: Klaus Iohannis este principalul vinovat de dezastrul în care a ajuns România! Iar acum aleargă haotic între Instituții fără să aibă un Plan și fără să știe să explice exact unde a încălcat PSD legea, cine sunt beneficiarii ordonanțelor din toate partidele, etc. Iohannis și Coldea au executat misiunea de destrămare a Dreptei și au permis ascensiunea și victoria zdrobitoare a lui Dragnea! Motivul?! Ca să rămână cică singurul care va salva România! Ca să obțină un nou mandat prezidențial! Iohannis și-a bătut joc de primii 2 ani de Ficus Prezidențial și s-a prăbușit în sondaje! Iar acum vrea să se cocoațe pe valul protestelor din toata țara! Situația a devenit explozivă! Strada e înfierbântată și avem câteva generații de tineri bine informați și mândri, care nu știu să piardă! Bănuiala mea este că abia acum vom avea cele mai mari și dure proteste de după '89!", a subliniat Radu Moraru.

Proteste la București - Sputnik Moldova
Politică
Proteste în toată România: ce a stârnit nemulțumirea cetățenilor

Protestul din Piața Victoriei din Capitală, la sediul Guvernului, s-a încheiat după miezul nopții de miercuri spre joi, după ce mai mulți protestatari, un grup izolat, au aruncat cu obiecte și petarde în jandarmi, care au intervenit și i-au dispersat. Pompierii au intervenit să stingă un incendiu izbucnit la un panou publicitar. Patru persoane rănite au fost duse la spital. Jandarmii au confiscat sticle incendiare, petarde și torțe. Aproximativ 20 de persoane au fost reținute.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0