Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat din Bălți a fost răpit și forțat să-și sape groapa

© Flickr / cat_collectorКладбище
Кладбище - Sputnik Moldova
Abonare
Un locuitor al orașului Bălți a fost răpit, dus cu forța la un cimitir din localitate și obligat să-și sape groapa. Se presupune că făptașul ar fi fiul concubinei victimei. După acest incident victima a ajuns la spital cu comoție cerebrală.

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. După ce a fost dus la cimitir, bărbatul a fost bătut, apoi a fost forțat să își sape groapa. Aceste informații au fost comunicate pentru Sputnik de către reprezentantul serviciului de presă al Comisariatului de Poliție din Bălți, Olga Bejenari.

„Noaptea trecută, aproximativ la ora 19.00, un bărbat de 41 de ani, locuitor al municipiului Bălți, a fost răpit într-un bar din oraș. El a fost băgat cu forța în portbagajul unui automobil de marca BMW și a fost dus la un cimitir din oraș. Acolo bărbatul a fost bătut și apoi obligat să-și sape groapa", a relatat Bejenari.

Сотрудник правоохранительных органов производит арест - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un șofer a accidentat mortal un biciclist în apropiere de Bălți

Potrivit ei, la un moment dat infractorii au plecat subit, lăsând victima pe marginea drumului. Bărbatul a fost găsit de angajații unei stații de alimentare din apropiere, care au chemat poliția.

Victima a fost transportată la spital. Bărbatul s-a ales cu comoție cerebrală, traumatisme și multiple zgârieturi.

Presupușii autori ai infracțiunii au fost reținuți în câteva ore de forțele de ordine. Este vorba de doi tineri din Bălți. Unul dintre ei este fiul concubinei victimei, în vârstă de 22 de ani. Celălalt este un prieten al său. Automobilul folosit la comiterea infracțiunii aparține unuia dintre cei doi tineri, care au fost reținuți pentru 72 de ore.

În legătură cu acest caz a fost intentat un dosar penal. Făptașii riscă de la 6 până la 10 ani de închisoare.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0