Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A lovit un pieton cu mașina, a fugit și acum riscă doar 15 zile de arest

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaНаручники. Cătușe
Наручники. Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul Național de Patrulare anunță că l-a identificat pe bărbatul din Criuleni care a lovit cu mașina un pieton și a fugit de la locul faptei, lăsând victima rănită

CHIȘINĂU, 26 feb — Sputnik. În dimineața acestei zilei, aproximativ la ora 04:00, pe o stradă din orașul Criuleni, un pieton de 22 de ani a fost lovit de către un automobil. Imediat după săvârșirea accidentului, șoferul automobilului a părăsit locul faptei, îndreptându-se în direcția municipiului Chișinău, chiar dacă victima s-a ales cu un șir de traumatisme.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Republica Moldova
În Moldova oamenii sunt răpiți chiar de acasă – povestea tinerei de 29 de ani

La scurt timp după producerea infracțiunii, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au depistat automobilul cu care a fost lovită victima. Astfel, inspectorii de patrulare au stabilit că la volanul mașinii s-a aflat un bărbat de 35 de ani, locuitor al orașului Criuleni.

Serviciul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare anunță că, dacă șoferul va fi găsit vinovat că a părăsit locului unde s-a produs accidentul rutier, conform legislației în vigoare, riscă să fie sancționat cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 2 la 3 ani sau cu arest contravențional pe un termen de 15 zile.

Din imaginile postate de Inspectoratul Național de Patrulare este clar că impactul asupra victimei a fost unul major, dat fiind că a fost spart parbrizul și deformată capota vehiculului.

 

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0